Ai voie sa opresti pe pistele de biciclete ?

Depinde. Daca ai beamveu ai voie sa opresti unde vrei tu ca doar legislatia este doar pentru fraieri. Ce conteaza ca ai locuri libere pe partea cealalalta a drumului. Tu vrei doar sa-ti cumperi un sandwich, atata tot. Nu stai mult, decat 10 minute pana e gata. Iar daca crezi ca incurci circulatia, te inseli.

Daca politia s-ar muta de pe DN1 din boscheti pe Iuliu Maniu, vis-a-vis de pizzeria Nicoli ar da mult mai multe amenzi, atat pietonilor care trec anapoda in zona aceea cat si celor care opresc acolo. Parca a stat vreun an de zile politia la teatrul Dramatic pentru baietii cu Ando’s-ul nu ?

IMG_0771

4 comments On Ai voie sa opresti pe pistele de biciclete ?

  • Ieri, pe la 20:00 sa vezi ce era acolo. In 15 minute au oprit cel putin 7-8 masini, chiar daca parcarea de pe stanga era goala goala.

  • A oprit omu’ șă-și cumpere șaormă. 🙂 Nu departe de deșteptul din poză, am văzut bicicliști care circulă pe partea opusă pistei special făcută pentru ei.

  • Eu daca as locui in Brasov as intra in spatele unuia dinasta oprit. Sa vad ce-mi face.

  • Am vazut eu un echipaj de politie acolo. Era stationat pe pista de biciclete, cumparau tigari si suc de la magazinul de langa parcare.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer