Bancuri de weekend

Studentii de la medicina au examen. Intra cu totii in sala de examinare. pe masa, statea intins un cadavru. Dupa ce cu totii si-au ocupat locurile, profesorul, isi pune manusile si baga degetul in fundul cadavrului, apoi il baga in gura. El se adreseaza apoi studentilor: ‘Un doctor nu trebuie sa se teama de nimic, unui doctor nu trebuie sa-i fie scarba de nimic. Acum, care dinte voi poate face ce am facut si eu?’ Toti studentii dau inapoi…unul din ei, mai indraznet, merge si face intocmai profesorului.
Profesorul spune:’Foarte bine. dar un doctor are nevoie si de spirit de observatie…daca ai fi fost mai atent ai fi vazut ca eu am bagat alt deget in gura

————–

Un tip facea cu autostopul pe o strada, intr-o noapte neagra si in mijlocul unei furtuni puternice.
Trecea timpul si nici o masina pe drum, si furtuna facea sa nu vada 2 pasi in fata lui.

La un moment dat apare o masina si se opreste in dreptul lui. Tipu, fara sa analizeze mult situatia, se urca in masina.
Numa bine ca dupa ce inchide usha si se uita spre cel de la volan, nu vede pe nimeni.. Masina se porneste ushor, tipul deja ingrozit statea lipit de scaun.. Apare o curba.. tipul incepe sa se roage in gand sa scape cu viatza, exact cand intra masina in curba, apare o mana prin geam si roteste volanul.
Tipul, deja paralizat de groaza, vede cum de fiecare data cand apare o curba, mana apare prin geam si roteste volanul.
La un moment dat, isi face tipul curaj si o tuleshte din masina, alergand catre cel mai apropriat oras.

Ajunge intr-un bar, si ud si inspaimantat cere 2 pahare de tequila si incepe sa povesteasca experienta teribila prin care a trecut. Toti raman pe ganduri cand isi dau seama ca tipul plange si nu era beat.

Dupa o juma de ora, alti doi tipi intra in bar, si unul ii zice celuilalt:
– Hei, Pepe, uite-l pe tampitul care s-a urcat in masina cand noi o impingeam!

————–

Pe o sosea nationala, un batranel isi ducea spre casa niste lemne intr-o caruta trasa de doi magari. O patrula a politiei rutiere, trece pe langa el si ca sa se distreze pornesc sirena chiar cand erau in dreptul magarilor. Astia se sperie si intra cu caruta in sant. Se da jos batranelul si incearca din rasputeri sa scoata caruta din sant. Politaii s-au oprit sa vada ce va face omul si incep sa faca misto de el. Dupa o jumatate de ceas vazand ca nu poate nicicum iesi din sant se hotarasc sa dea si ei o mana de ajutor. Pun umarul si, voinici cum sunt, din doua miscari pun din nou caruta pe drum, dupa care batranelul din suflet: Va multumesc dragii mei, ca numai cu doi magari nu cred ca ma puteam descurca.

————–

La restaurant, sotul si sotia, imbracati elegant serveau masa. La un moment dat, tipa varsa din greseala ciorba pe ea. Suparata si asteptand sa fie consolata de sot, ea spune:
– Uite, arat ca o purcica!
Sotul:
– Si pe deasupra, te-ai mai si murdarit !

————–

In toiul noptii pe un tip il apuca nevoile. De lene sa se duca la toaleta se foieste pe toate partile dar degeaba…pana la urma se scoala si se duce. In timp ce se usura se uita catre organ si zice:
-Vezi, mah, eu ma scol cand vrei tu.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer