Bancuri de weekend

Un tip care stătea cu chirie, îşi invită într-o seară un prieten la o bere. După câteva pahare, musafirul observă un lighean agăţat pe
perete.
– Ce-i cu ligheanul ăla?
– Nu-i lighean, este un ceas vorbitor! – şi loveşte puternic în el.
De după perete se aude o voce:
– Tâmpitule, iar baţi noaptea la două jumătate?

——-

O doamna avea probleme cu sanii. Ii erau prea mici.Se duce la un medic naturist care o sfatuieste ca in fiecare zi la ora 5 fix sa-si maseze incet sanii si sa zica”Ala-bala-portocala”. Toate bune si frumoase, insa odata o prinde ora 5 in tren, in compartiment cu un domn care aparent dormea.
Incepe sa-si maseze sanii zicand incetisor “Ala-bala-portocala”, sa nu-l trezeasca, insa domnul respectiv deschide ochii si intreaba:
– E ora 5, doamna?
– Da.
Atunci se intoarce cu spatele si incepe si el:
-Melc-melc-codobelc….

——-

Trei ingineri si trei contabili calatoresc cu trenul la o conferinta. In gara, fiecare dintre cei trei contabili cumpara cate un bilet, iar inginerii cumpara impreuna numai unul.
‘Cum veti calatori toti trei cu un singur bilet?’ intreaba unul dintre contabili. ‘O sa vedeti imediat’, raspunde unul dintre ingineri.
Se urca toti in tren.Contabilii se aseaza pe locurile lor, insa inginerii se inghesiue toti trei in toaleta si inchid usa dupa ei. Vine controlorul pentru a cere biletele. Bate la usa toaletei: ‘Biletul va rog’. Usa se deschide si o mana ii d biletul. Controlorul o ia si merge mai departe. Contabilii care asista considera fapta ca fiind o idee ca lumea si decid sa incerce si ei. Cand se intorc de la conferinta, cumpara numai un bilet, insa acum inginerii se urca in tren fara bilet. ‘Cum o sa mergeti fara bilet?’ ii intreaba acestia surprinsi. ‘O sa vedeti imediat’, raspunsul acestora.
Se urca in tren, contabilii se inghesuie intr-o toaleta, iar inginerii in alta.Trenul porneste. La scurt timp iese unul dintre ingineri si se apropie de toaleta cu contabili si bate la usa: ‘Biletul va rog!’

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer