Batut pe trecerea de pietoni

Vineri seara am ajuns la spitalul Judetean cu o mica problema, dupa o zi de stat in soare. De, se mai intampla. Ar fi pentru prima oara in ultimii 10 ani. In fine. Dupa ce imi masoara tensiunea si imi face un EKG, ajunge la concluzia ca trebuie sa-mi faca o injectie ca sa pot pleca acasa in cel mai scurt timp posibil. Bineinteles ca la urgente era plin, salvarile veneau din 10 in 10 minute si politie mai ceva ca intr-o sectie in timpul zilei.

Dupa ce mi-a facut injectia ma trimite sa stau 30 de minute intr-o rezerva, sa vada daca isi face efect.
Acolo, un tip cu mana stanga in ghips si cu mai multe vanatai pe corp, discuta cu un politist. Intru repede in vorba cu el si aflu cum de a ajuns in starea in care se afla.

Tipul, care lucreaza la un service Renault din Brasov, a vrut sa traverseze Bd. Garii de pe o parte pe alta printr-un loc permis ( adica pe la o trecere pentru pietoni ). Trecerea cu pricina se afla imediat dupa giratoriul de la intersectia Harmanului cu Bd. Garii, cum veniti catre gara.

Dupa ce ajuns intre cele 2 sensuri s-a asigurat ca poate trece si a pus piciorul jos ca sa traverseze. In acel moment, un sofer aflat la volanul unei masini cu numarul BV99EEE s-a luat de el cum de isi permite sa traverseze (cu alte cuvinte, stai sa trec eu ca sunt smecher si dupa treci tu).

Aici incepe o mica cearta, care bineinteles se lasa si cu injuraturi, iar mai apoi cu o mica corectie aplicata de catre sofer, pietonului care avea si el o mica vina. In timpul discutiei aprinse, victima a lovit numarul masinii cu piciorul. Acum nu stiu cat de tare a dat, pagube sau semne. Insa dupa lovitura primita, soferul masinii scoate din spate o bata de baseball si incepe sa-l loveasca in picior, spate si in mana. De aici si cele 2 degete rupte si vanataile de pe corp.

Dupa, eu am plecat spre casa insa am ramas cu o intrebare pe care vi-o adresez si voua: daca soferul avea pistol, tragea ?

Inteleg, ca victima a gresit si ea, dar acuma ce facem incepem sa ne impuscam sau sa ne omoram in trafic ? Pana acum era la moda sa-l injuri, acuma cum e ? Corectii cu bata de baseball ?

PS: stiu ca e lung, dar e duminica, e soare si bine 🙂

1 comments On Batut pe trecerea de pietoni

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer