Blogway se inchide

blogway-hostway Azi dimineata, aflu cum ca Blogway, singurul serviciu de blog instant cu domeniu .ro si suport 24/24 se va inchide pe 15 septembrie.
Mai jos aveti si mail-ul primit:

Acum mai mult de 3 ani lansam Blogway, primul serviciu de blog instant cu domeniu .ro din România. În tot acest timp Blogway a fost unul dintre proiectele noastre cele mai dragi. E singurul dintre serviciile noastre care a avut un Community Manager dedicat, un site propriu și o echipă de programare dedicată. Totuși, Blogway nu a devenit niciodată profitabil iar acum, după 3 ani de investiții constante, suntem nevoiți să luăm decizia grea de a renunța la el.

Oare ce se intampla cu clientii care au platit in avans acest serviciu ? Dar cu domeniul ?
Din punctul meu de vedere, clientii care vor sa-si pastreze domeniul in continuare sa li se ofere un discount deoarece ei au platit 4,5E/ luna pentru hosting si domeniu .ro . Un blog (aici ma refer la WordPress) nu consuma cine stie ce resurse, deci ar putea sta foarte bine si pe un pachet de hosting obisnuit la orice alta firma de hosting din Romania sau nu numai.

Lucrand in mediul online, am observat ca romanii vor sa beneficieze de cele mai bune servicii insa la un pret cat mai mic sau gratis, daca se poate. Aici, Hostway oferea un serviciu la un pret accesibil tuturor celor care vroiau sa-si deschida un blog.

Eu nu am avut treaba cu serviciul de blogging oferit de cei de la Hostway insa folosesc anumite servicii si chiar nu am ce sa le reprosez. In 2 ani de cand colaborez cu ei, serviciile oferite de ei au fost aproape impecabile, cu mici downtime-uri de cateva minute. Echipa de suport tehnic cat si echipamentele pe care le au pozitioneaza firma in topul celor mai bune companii de hosting din Romania.

PS: am lipsit o zi din peisaj si deja toate incep sa o ia razna

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer