BRD-ul si ASV Auto Brasov

Ieri dupa-masa mergend spre Predeal am auzit un zgomot venind de la roata din stanga. In prima faza nu am bagat de seama, dar pe parcurs sunetul a inceput sa se auda din ce in ce mai des. Dupa un timp, pe langa sunet se simteau si niste vibratii in podea, in zona pedalelor.

Cum Loganul sta “foarte bine” la capitolul antifonare va dati seama cum se auzea in interiorul masinii acel sunet de la roata. Ziceai ca acuma se dezmembreaza toata masina si ramai cu volanul in mana. In fine, rezolv ce am in Predeal si ma intorc spre Brasov. Pe drumul de intoarcere nu s-a auzit decat de 2-3 ori dar masina nu mai era la fel de stabila in curbe si la viteza.

Azi dimineata m-am hotarat sa merg pana la ASV Brasov Sebastian sa fac o constatare si sa rezolv problema. Ajung pe la 14:00, baietii ca de obicei rapizi si seriosi, urca Loganul pe o statie ITP si observa ca la roata din stanga bieleta antiruliu lipseste. Imi face devizul si foaia de reparatii, semnez si imi spune ca in maxim o ora e gata. Dupa aproape 50 de minute, masina intr-adevar este gata. Ma duc sa achit factura in valoare de 330 lei si sa plec fericit acasa.

Intru, dau cardul si aflu ca sistemul lor de plata prin POS nu functioneaza tot timpul, deci aveam din start 50% sanse sa nu functioneze. De fel nu port bani la mine, maxim 50-60 lei si cateva carduri :). Bineinteles, azi nu am avut norocul de partea mea si POS-ul nu functiona. Suna baietii de la ASV la BRD pentru ajutor, butoneaza POS-ul si imi zice sa astept putin pana isi face un update.

Buuun. Pana aici totul este in regula, ceasul este deja 15:20. Ma duc sa-mi cumpar o cafea si sa astept sa termine update-ul. Intre timp imi planific si o intalnire cu un client. Astept ce astept, ceasul indica deja ora 16:00 si update-ul nu se mai termina. Incep sa-mi ocup timpul cu telefonul dar ma plictisesc destul de repede. Intr-un final termina update-ul dar tot nu functiona.

Renunt la ideea de a plati cu cardul BRD si scot alt card … Tineam neaparat sa achit factura cu cardul BRD din cauza unor avantaje dar daca nu s-a putut … Asta e, plec pe la ora 17:00 fericit ca am rezolvat problema sunetului care incepea deja sa ma enerveze.

2 comments On BRD-ul si ASV Auto Brasov

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer