Conferinta de e-commerce 2-3 aprilie 2014 – Brasov

ecomTEAM 2014 Brasov

Conferinta ecomTEAM 2014 este un eveniment bazat pe mixul ideal intre key speeches oferite de specialisti in ecommerce, studii de caz pe best practices si povesti de succes, dezbateri dedicate temelor de interes cu focus pe date relevante si sesiuni de Q&A.

Prima zi de eveniment va consta intr-o conferinta care se adreseaza proprietarilor de magazine online, antreprenorilor care sunt interesati de lansarea unor afaceri in domeniu, dar si specialistilor in marketing. Participantii pot afla de la speakeri romani si straini cele mai importante trenduri in comertul electronic, date relevante in domeniu, sfaturi si studii de caz cu aplicabilitate imediata. Lista de vorbitori este actualizata constant.

A doua zi, va fi dedicata exclusiv celor 8 workshop-uri cu caracter practic, aplicat.
In paralel – Business Networking Lounge – intr-un cadru relaxat speakerii, partenerii si participanti se reunesc pentru a continua discutiile incepute in prima zi de ecomTEAM.

De ce in Brasov? Dupa trei editii in Timisoara, editia 2014 va fi gazduita de Brasov. Vrem sa fim mai aproape de toate zonele de comert electronic ale tarii, ecomTEAM fiind in esenta un eveniment regional. De aici s-a nascut ideea ecomTEAM – echipa profesionistilor in e-commerce, in stransa legatura cu misiunea evenimentului – de a creste comunitatea de e-commerce din Romania.

Mai sunt cateva locuri disponibile. Asa ca, daca vreti sa participati, trebuie sa va inscrieti cat mai repede posibil.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer