Corona Brasov este campioana Romaniei la hochei

Ultimul meci din finala Ligii Nationale la hochei pe gheata s-a desfasurat la Brasov pe patinoarul Olimpic. Meciul sapte a inceput cu egalitate de 3-3 la scorul general.

In prima repriza, oaspetii au deschis scorul prin Tamas Farkas (09:34) cand a ramas singur cu portarul Coronei. 6 minute mai tarziu, Csanad Fodor (15:36) readuce egalarea pe tabela de marcaj.
Ultimele 2 minute din prima repriza este jucata in 3 oameni de HSC Miercurea Ciuc dupa ce au fost eliminati 2 jucatori. Gazdele rateaza ocazie dupa ocazie, nereusind sa obtina un avantaj.
Final de repriza: 1-1

Repriza a doua a fost spectaculoasa, cu multe ocazii de ambele tabere insa jucatorii celor de la HSC reusesc sa marcheze pentru echipa lor in minutul 33:27 prin Tihamer Becze.
Dupa doua reprize, Corona Brasov este condusa de HSC Miercurea Ciuc cu 1-2.

Repriza a treia a inceput in forta pentru formatia antrenata de Timo Lahtinen. Dupa o eliminare pentru prea multi jucatori pe gheata, Corona este invinsa din nou, Ervin Moldovan (41:01) aduce un avantaj de 2 goluri pentru HSC. Nebunia a inceput in minutul 56 cand Mihaly a fost eliminat pentru atac incorect. Dupa alte cateva secunde, Tamás Farkas a fost eliminat pentru injurii si a primit si el o pedeapsa de 2 minute. Cu doi jucatori in plus, Corona reuseste sa reduca din handicap, prin Levente Zsok in minutul 56:29.
In ultimul minut de joc, Patrick Polc iese din poarta pentru a lasa un atacant in locul lui. Csanad Virag (59:22) marcheaza si aduce egalarea pentru Corona Brasov. De aici, meciul a luat o intorsatura inversa. Portarul celor de la HSC Miercurea Ciuc, Stanislav Kozuch sare la arbitrii si ii injura, moment in care este eliminat pentru rea conduita. Cand toata lumea se astepta la prelungiri, Wehrs a prins un trasor de la linia albastra reuseste sa-l execute pe portarul de rezerva al celor de la HSC.

Dupa golul primit, ciucanii paresesc terenul nervosi, demonstrand astfel ca nu stiu sa piarda.
Final de meci, Corona Brasov a cucerit primul sau titlu de campioana a Romaniei la hochei pe gheata.

IMG_1438

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer