Cum a fost la Buzz!Camp Brasov

Astazi a avut loc prima editie Buzz!Camp Brasov, eveniment ce a adus pe scena 3 speakeri: Mihaela Boca (Sales & Development Manager @ Global Management Challenge), Ionut Tata (Managing Partner @ Iceberg Consulting) si Vali Petcu (Blogger).

Lume destula, idei multe si curiozitati pe masura. Temele alese au fost despre dezvoltare si branding personal. Toti cei 3 speakeri au incercat, prin experienta personala sa-i motiveze pe cei prezenti la eveniment, sa inteleaga cat de important este sa ai curaj sa-ti cauti drumul in cariera. Prezentarile lor au fost in mare parte legate de experiente si intamplari personale dar au oferit si cateva sfaturi utile menite sa-i pregateasca si sa-i incurajeze pe cei care sunt la inceput de drum sau chiar in ani terminali.

Dupa prezentarile celor 3, am avut placerea de a savura impreuna o cafea sau o bere Staropramen, oferita bineinteles de sponsorul principal al evenimentului.

Evenimentul se adreseaza tinerilor profesionisti, studenti si absolventi, aflati la inceputul drumului. BUZZ!Camp este mai mult decat un eveniment de business. Este un semnal de alarma, un ceas desteptator pe care ti-l facem cadou, menit sa-ti aduca aminte ca e momentul sa actionezi. ACUM!

Cu un mix de dezvoltare personala si orientare in cariera, bine definit si organizat, BUZZ!Camp te aduce in fata unor speakeri de renume (de la vedete pana la traineri recunoscuti) si a celor mai mari companii de pe piata internationala.

Pot spune ca mi-a placut si chiar recomand sa mergeti la un eveniment de acest gen.

IMG_0881IMG_0882

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer