Cum a fost la semimaratonul Cetatea Brasovului

Da stiu, au trecut deja 2 dimineti si inca n-am facut articolul. Dar acum mi-am facut putin timp liber ca sa va povestesc cum a fost.

Pai, organizatorii au ajuns ceva mai devreme, asa pe la un 7:30. Toate bune si frumoase, doar ca a inceput sa picure mai apoi sa ploua. Locul evenimentului cat si al startului a fost in Piata Unirii langa intrarea de la biserica Sf. Nicolae unde bineinteles in ziua evenimentului erau slujbe, inmormantari si alte actiuni ale bisericii … Pe la 9 fara ceva, o doamna mai in varsta a venit la mesele organizatorilor sa isi spuna punctul de vedere pe un ton recalcitrant ca de ce avem muzica si ce facem noi aici in ziua de sambata. In fine, noi am plecat pe traseu, eu fiind la un checkpoint unde faceam poze concurentilor si le dadeam apa rece (din pacate nu am avut aragaz in varf de munte dar pe viitor o sa improvizam).
Cel mai tare concurent a fost bineinteles ultimul care “parca iesise la o plimbare” nu la un semimaraton. Se oprea din 10 in 10 metri, discuta cu cei pe care ii intalnea si admira natura in momentele in care era singur.
N-am prins premierea deci nu stiu cine a ocupat podiumul.
La final, cand toata lumea manca spaghete primite de la Cheile Gradistei, a inceput sa vina incetul cu incetul lume la biserica Sf. Nicolae, dar nu asa, ci zeci de oameni, mai putin preotul care a intarziat vreo 10 minute ๐Ÿ™‚

In concluzie, semimaratonul a fost ok. Nu cred ca au fost probleme in organizare.

Pana una alta, va las sa va delectati cu niste poze si filmulete de la eveniment.

PS: ultima poza e cu plimbaretul nostru ๐Ÿ™‚

Semimaraton CetateaBrasovului 01Semimaraton CetateaBrasovului 02

Semimaraton CetateaBrasovului 03Semimaraton CetateaBrasovului 04

Semimaraton CetateaBrasovului 05DSC04326

Semimaraton CetateaBrasovului 06Semimaraton CetateaBrasovului 07

Semimaraton CetateaBrasovului 08DSC04389

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer