Cum a fost la Social Media Summit Brasov ?

Ieri am participat la Social Media Summit Brasov. Evenimentul a fost unul reusit, cu speakeri renumiti. Prezentarile au fost destul de interesante si de aceea va voi prezenta pe scurt despre ce s-a vorbit.

Ovidiu Eftimie: a vorbit direct si asta mi-a placut. Printre altele a mai spus ca, bloggerii brasoveni nu scriu despre actiuni sau lucruri pe care nu ii intereseaza. Poate pentru altii sunt super-mega evenimente dar pentru noi, astia din Brasov sunt banale.

Vali Petcu: un lucru foarte important pe care l-a spus a fost acela de a scrie constant si des. El ne sfatuieste sa avem grija cum ne vindem imaginea si ce promitem ca livram. Fiecare ar trebui sa-si asume raspunderea pentru ceea ce scrie.

Mugur Patrascu: vorbeste despre asteptarile agentiilor cat si despre relatia blogger-agentie-client, dandu-ne cateva idei.

Tudor Popa: a venit cu o serie de sfaturi pentru bloggeri. O idee principala din discursul lui ar fi aceea de a ne uita atent la tot ce se intampla in jurul nostru.

Ioana Bondrila si Georgiana Gheorghe: au trecut in revista campaniile organizate de ei de-a lungul timpului cat si despre colaborarea lor cu bloggerii. Cam multa informatie si timp pierdut pentru prezentarile lor.

Adrian Ciobotaru: ca si Zoso ne-a sfatuit sa scriem constant.

Cristian Manafu: a vorbit despre strategii si tactici de promovare.

Victor Kapra: a fost cel care a incheiat evenimentul, atragandu-ne atentia asupra modului de scriere.

In final, vreau sa le multumesc celor de la Revista Biz pentru invitatie si ma bucur ca am ajuns la #smsbrasov.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer