Cum alegi furnizorul de consultanta IT?

In noua lume a tehnologiei informatiei, este greu de imaginat un domeniu de activitate care sa nu aiba nevoie de consultanta IT. Furnizorul de servicii de consultanta IT iti poate propulsa afacerea sau o poate ingropa. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand alegi colaboratorul pe teme de consultanta IT.

Intervieveaza reprezentanti ai cat mai multor firme de consultanta IT. Serviciile oferite, experienta, portofoliul si preturile variaza substantial nu numai de la o firma la alta ci si de la un consultant la altul. Alege omul potrivit pentru jobul pe care il propui. Verifica daca firma de consultanta IT s-a informat in legatura cu compania pentru care intentioneaza sa lucreze. Alege-o pe cea cu reprezentantii cei mai bine pregatiti pentru interviu. Intreaba daca este posibil sa colaborezi cu un singur specialist in consultanta IT. Este dificil sa fii nevoit sa interactionezi de fiecare data cu o alta persoana, sa explici de nenumarate ori particularitatile jobului, dorintele si pretentiile tale.

Alege un specialist in consultanta IT care este disponibil, care raspunde in timp util solicitarilor telefonice sau prin e-mail, care manifesta un interes real pentru nevoile companiei tale. Ocoleste-i pe cei care doresc doar sa isi vanda produsul !

Alege tipul de consultanta IT care iti este necesar. Domeniul este vast si nu toti specialistii il acopera in totalitate. Alege specialisti care au mai lucrat la proiecte de tipul celui de care ai nevoie. Foloseste-te de recomandari atunci cand alegi firma de consultanta IT. O firma care are recomandari bune iti va oferi specialistul de care ai nevoie, cu care vei putea comunica eficient si pe intelesul tau. Consultanta IT este necesara 24/7. Informeaza-te ce se intampla daca specialistul cu care colaborezi de obicei nu este disponibil la un moment dat.

Nu uita ca atunci cand angajezi pe cineva pentru serviciul de consultanta IT iti alegi practic inca un membru al echipei !

consultanta it

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer