Cum arata biroul unui blogger jr. ?

De cateva zile, ma tot gandesc daca merita sau nu sa scriu pentru campania lansata de Mobexpert si Blogal Initiative. Rezultatul o sa-l cititi mai jos, insa articolul este scris doar pentru a mai castiga putina experienta si nu pentru premiile oferite.

Pe scurt: cei de la Mobexpert sunt curiosi sa afle cum arata biroul unui blogger, in cazul meu, blogger jr.
Fiind pasionat de tehnologie si lucrand in acest domeniu de aproape 2 ani, m-am gandit sa va arat biroul la care petreceam cel mai mult timp. Acum, marea majoritate a timpului il petrec la biroul de la servici sau chiar in masina.

biroul-unui-blogger

De la bun inceput, va spun ca biroul din poza de mai sus, arata asa doar in weekend sau in zilele in care sunt plecat de acasa. In rest, arata ca dupa un razboi cu turcii. Nu ma intrebati de ce, ca nu va pot raspunde la aceasta intrebare.

Chiar daca in ultima vreme, nu mai petrec asa de mult timp la acest birou, vrand nevrand ajung sa ma folosesc de el: ba punand un telefon, ori un pix, ori mancarea de dimineata in zilele in care nu am chef sa mananc in bucatarie … ori multe alte lucruri pe care le gasesc in pat inainte de culcare. Smile

Aruncand totusi un ochi pe site-ul lor am gasit cateva modele care chiar mi-au placut si m-au facut sa le trec pe lista de asteptare. Pana in decembrie sigur o sa-mi achizitionez un birou nou. De mult am in plan acest lucru, insa tot timpul s-au ivit alte cheltuieli suplimentare.

Daca vreti sa aflati mai multe, puteti accesa si pagina lor de facebook.

De o vreme incoace, am tot cautat in Brasov, pixuri Rotring, insa nu am prea gasit. Asa ca, cineva mi-a recomandat un stilou Faber Castell. Sincer, chiar sunt multumit de el.

2 comments On Cum arata biroul unui blogger jr. ?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer