Evenimentele lunii in ceainaria Ceai et caetera

incubator107 – 15 decembrie, ora 20:30

Incubator107 „s-a născut şi creşte” cu ajutorul voluntarilor din jurul lui, „se hrăneşte” cu energia activităţilor sociale şi împărtăşirii pasiunilor între meşteri şi învăţăcei. Incubatorul se susţine din bunăvoinţa celor care îi calcă pragul şi îi oferă o donaţie necesară pentru materialele utilizate în cadrul atelierelor şi încurajarea meşterilor.

Lunar, incubator107 organizează Nocturna, în cadrul căreia se promovează atelierele, muzicienii locali sau naţionali susţin concerte  și se consolidează comunitatea incubatoricească. Evenimentul adună la un loc, de seara până la răsărit, artiștii locali, tinerii talentaţi şi persoane dornice să descopere lucruri noi.

Atelier de Desen secvențial – meșter Cristian Darstar Akira – 7 și 14 decembrie, orele 18:30

Atelierul de desen secvențial îți deschide accesul către o nobilă artă, în care creația și libera exprimare joacă roluri fundamentale. De la benzi de trei cadre, la capitole cu sau fără morală înspre SAGA, cu personaje mai mult sau mai puțin complexe, genotipia unei pagini, compoziția încadrărilor, cu creion, penițe, pensule sau digital, pe A3, A4, 80 sau 120 grame, COMICS, BANDĂ DESENATĂ, FUMETTI sau MANHUA, vom încerca cât mai multe, iar la final le vom și publica.Cu Cristian Darstar – Akira, prolific autor de benzi desenate și ilustrație.

Culori în ațipire – expoziție de fotografie semnată Raluca Manea și Luminița Bălan – 28 noiembrie 2012 – 07 ianuarie 2013

Pasiunea prinde contur, conturul reda realitatea. Priveste lumea in culori !

KultX (Kultur ComiX) – expoziție de benzi desenate – 28 noiembrie 2012 – 07 ianuarie 2013

Proiectul KultiX işi propune să dezvolte benzi desenate, promovând personalităţi din cultura Românească (ex. Cioran, Eliade, Eminescu, Creanga, Brancuşi etc.) ca supereroi, care prin abilităţile lor creative rezolvă diverse probleme cotidiene (ex. prin recitarea unei poezii pacifică oamenii, sau îi fac pe oameni sa se înţeleagă între ei povestind, transformă oamenii prin sculptura si invenții).
Ajuns în al 3-lea an de existenţă, proiectul este extins de Striblea Sorin şi coordonat de prof. Alexandra Hirlavu (www.zebrawalls.com) avand un impact deosebit asupra participanţilor şi comunităţii locale.

Clubul de board games – in fiecare zi de luni, de la ora 19:00

‘Iţi aminteşti când mama îţi zicea: La masă nu ne jucăm. Vezi tu, mamele nu au întotdeauna dreptate!’
Brașovenii care îndrăgesc să joace board game-uri sau care vor să afle mai multe despre acest tip de divertisment, se pot cunoaște și întâlni prin intermediul acestui club. Legăm prietenii, ne extindem aria de persoane cunoscute cărora le place să se joace.

 

Mai multe detalii despre toate activitățile care au loc în ceainărie, puteți găsi accesând:
www.ceaietc.ro
http://www.facebook.com/ceaietc
Programul ceainăriei:
Luni – Vineri: 14h00-23h00
Sâmbătă – Duminică:  13h00-23h00.
Ultima comandă: ora 22h30.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer