Evenimentele lunii in ceainaria Ceai et caetera

ceai-et-caetera-brasovSchimb de cercei, broșe, coliere și alte accesorii – 7 noiembrie, ora 19:30

Te asteptăm la un târg mai special: facem schimb de cercei și alte lucruri mici și frumoase.
Cum se desfașoară schimbul:
– fiecare aduce 5-10 accesorii (trebuie să fie într-o stare bună);
– daca nu ai accesorii de schimbat, poți negocia un preț, iar vânzătorul poate alege care va fi destinația banilor obținuți din tranzactie (aceștia pot fi donați sau ii rămân lui).

Go – Finala Campionatului Național pe echipe – 10 – 11 noiembrie 2012

Anul acesta, Federația Română de Go a încercat un nou format de campionat pe echipe. Etapa calificărilor s-a desfașurat pe Internet, pe un server de Go (KGS Go Server). Au participat 14 echipe de la 10 cluburi, primele 6 echipe calificându-se pentru finala la tablă.
Clubul Tengen din Brașov s-a prezentat cu 2 echipe, iar cea mai tare s-a calificat în finala care se va desfășura la Ceainăria Ceai et caetera.

Anunțul turneului poate fi vazut aici:

Expozitie de pictură semnată Lidia Bășa și Andra Maria Lavric – 07 – 27 noiembrie 2012

"Beginnings/Inceputuri" este titlul relevant al expoziției susținute de către cele două cursante ale Școlii de Arte "Tiberiu Brediceanu" Brașov, Lidia Bășa și Andra Maria Lavric,  pentru că sunt la prima lor experiență expozițională personală.
Lucrările sunt pline de culoare, în diferite tehnici, cu subiecte care încearcă să evite cenușiul vieții de zi cu zi. Un atuu al acestui început de drum în pictură este acela că cele două  nu se simt încorsetate în alegerea subiectelor pentru lucrările lor.

Vă așteptăm cu un ceai fierbinte pentru a le cunoaște pe cele două artiste în cadrul vernisajului ce va avea loc miercuri, 7 noiembrie 2012, ora 19h00.

Lumea dintre ierburi – expoziție de fotografie semnată Cătălin Ionescu, Daniela Constantinescu, Monica Țeposu – Hjelmslund, Norin Țeposu – 07 – 27 noiembrie 2012

"Expoziția invită privitorul să pătrundă în microuniversul lumii vegetale, acolo unde fiecare bob de rouă strecurat pe-un fir de iarbă devine centrul universului. În lumea dintre ierburi, fluturii iși încetează dansul aerian fabulos pentru o clipă de grație în vecinătatea unei flori parfumate, iar viețuitoare minuscule, înveșmântate în culori plăsmuite de stele puzderie, iși zumzăie viața de zi cu zi printre firicele subțiri de clorofilă.

Lumina soarelui, care binecuvântează această lume în miniatură, este aliatul de nădejde al fotografului, iar fotograful devine astfel mesagerul lumii dintre ierburi în lumea oamenilor. Pur și simplu."

Mai multe detalii despre toate activitățile care au loc în ceainărie, puteți găsi accesând:
www.ceaietc.ro
http://www.facebook.com/ceaietc 
Programul ceainăriei:
Luni – Vineri: 14h00-23h00
Sâmbătă – Duminică:  13h00-23h00.
Ultima comandă: ora 22h30.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer