Evernote si Deutsche Telekom extind parteneriatul

Evernote Premium pentru clientii din toate cele 13 state europene in care grupul Deutsche Telekom este prezent.

Clientii eligibili Telekom Romania Mobile Communications se pot bucura de oferta Evernote Premium pentru 12 luni fara niciun cost aditional

Deutsche Telekom si Evernote, compania care ofera solutii pentru o zi de lucru mai productiva, vor oferi timp de un an conturi de tip Evernote Premium tuturor clientilor grupului Deutsche Telekom din Europa. Aceasta echivaleaza cu un beneficiu de aproximativ 40 de EURO per client. Oferta este valabila pentru abonatii grupului Deutsche Telekom din toate cele 13 tari europene in care acesta opereaza: Romania, Albania, Austria, Croatia, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Polonia, Slovacia.

Evernote este un spatiu de lucru care permite clientilor sa ia notite, sa scrie documente, sa salveze pagini web, sa creeze fisiere audio si sa isi impartaseasca ideile oriunde si oricand isi doresc. Conturile Premium ofera utilizatorilor limite superioare de upload, un sistem de cautare a notitelor mai rapid si o mai mare flexibilitate in ceea ce priveste disponibilitatea offline a notitelor.

Compania din Silicon Valley si Deutsche Telekom extind parteneriatul din 2013 pentru inca doi ani. „Reactiile ne-au aratat ca utilizatorii nostri apreciaza foarte mult Evernote si produsele sale pentru ca le sporesc productivitatea zi de zi. De aceea, suntem incantati ca de acum inainte vom putea oferi Evernote Premium nu doar pentru sase luni, ci pentru un an intreg”, a declarat Marc Sommer, Vice President Group Business Development, Deutsche Telekom.

Alex Pachikov, Vice President of Partnerships la Evernote, a adaugat: „Dispozitivele mobile joaca un rol din ce in ce mai important in viata noastra. Evernote, care pune accentul pe oferirea unui spatiu de lucru productiv pe orice tip de ecran, oriunde, reprezinta elementul complementar perfect pentru aceste dispozitive. Suntem foarte incantati sa continuam sa le oferim clientilor Deutsche Telekom experienta Evernote Premium impreuna cu cele mai bune servicii”.

Toti clientii eligibili Telekom Romania Mobile Communications pot sa activeze oferta Evernote Premium pentru 12 luni fara niciun cost aditional. Clientii care deja au beneficiat de 6 luni gratuite ale ofertei Premium vor primi un e-mail cu un cod Evernote Premium, pe care il pot folosi pentru a beneficia inca 6 luni gratuite.

Pentru mai multe informatii, accesati telekom.ro/aplicatii

Bucuresti, 16 ianuarie 2015 – Telekom Romania Mobile Communications 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer