Evolutia Internetului si prezenta in mediul online

internetÎn ultima vreme, rata de evoluție a Internetului este din ce în ce mai vizibila si mai rapida. Pornind de la un simplu site, poți construi adevarate “regate”

Google! , Yahoo! și Amazon cunoscute ca cele mai mari “imperii” din era internetului au avut la baza simple site-uri. Evoluția lor a fost rapida, obținându-se un succes pe măsura și transformându-se în final într-o uriașă afacere. Acum nu vă gândiți ca toate site-urile au un asemenea succes ca cele de mai sus. Cel mai bun exemplu pe care vi l-aș putea da ar fi motorul de cautare de la Microsoft, Bing.

De câțiva ani, numarul utilizatorilor de Internet se află într-o creștere accentuata.Se estimează că s-a depășit 2 miliarde de utilizatori la nivel mondial, iar la nivel național cifra se învârte în jurul a 8 milioane.
Un număr și o audientă masivă ce nu poate fi ignorată, indiferent dacă este vorba de o afacere online, de un articol scris pe un blog sau de un simplu site.

În zilele noastre, prezența în mediul online este foarte importanta. Dacă dintr-un motiv sau altul, afacerea nu este vizibila pe Internet, viitorul ei este pus sub semnul întrebării. într-adevăr, în România, prezența nu este atat de necesară, însă în alte țări este pusă pe primele locuri.

Mâine, voi discuta despre cum sa alegeți un domeniu în funcție de necesitațile dvs, ce înseamna o adresă IP si câteva firme care v-ar putea găzdui site-ul.

poza de aici

4 comments On Evolutia Internetului si prezenta in mediul online

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer