Finala Romanii au Talent 2012

 
Vineri, 11 mai incepand cu ora 20:30 puteti urmari pe ProTV marea finala de la Romanii au Talent. In ultima emisiune din acest sezon, 15 concurenti vor lupta pentru marele premiu si titlul de cel mai talentat roman.

Cei 15 concurenti care vor face show vineri sunt:
X-Treme Brothers, Loredana & Cristian Fieraru, Aset Crew, Razvan”KREM” Alexe, Vasile Godja, Gigel Frone, BarSession, Cristian Gog, Trio Zamfirescu, Radu Ionescu, Oana Lianu, Lil Motion, Mihai Petraiche, No Limit si Cristian Leana.

Cristian Gog
Dupa parerea mea, Cristian Gog merita sa castige aceasta editie. Dintre toti cei care au fost votati de catre public pentru a intra in marea finala, el este de departe cel mai bun. Show-urile pe care le-a facut la Romanii au Talent au fost uimitoare. Nu conteaza cat de usoare sunt trucurile, totul tine de cel care le prezinta si le executa, iar asta nu este deloc usor. Prima data l-am vazut acum 1 an la TEDx. Bineinteles, ca a facut spectacol iar lumea a ramas vrajita la trucul cu paharele si cuiul. Talentul lui nu il poate avea oricine, oricat de mult s-ar stradui si ar exersa. De cateva ori va iese trucul dar cand aveti cateva sute de mii de telespectatori si emotii pana peste cap, nu cred ca veti prezenta numarul la fel ca si cu 2 – 3 prieteni. Poate vom mai vorbi despre mentalistul Cristian Gog intr-un articol viitor.

1 comments On Finala Romanii au Talent 2012

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer