Huawei E587

In urma cu cateva luni, mi-am cumparat un iPad Mini Wifi only. Initial cautam ceva cu 3G (nu tot timpul gasesti/ai Wifi) insa diferenta de bani nu prea merita. Asa ca, am inceput sa caut un modem wireless. Cu ceva cunostinte la OrangeShop, am reusit sa “testez” timp de o saptamana un Huawei E587, bineinteles, codat in retea. Chiar am fost multumit de el, asa ca, mi-am achizitionat si eu unul decodat de pe un site de anunturi, cu garantie 2 ani, la un pret mai mult decat decent (275 lei).

Baterie tine cam 5 ore (la o utilizare normala) cu 2 conexiuni Wifi (telefon + tableta sau laptop). Viteze decente, panou de administrare user friendly. Singura problema (daca pot sa-i zic asa) este ca, se incalzeste foarte foarte tare daca nu are semnal 3G. Bateria se incarca in maxim o ora si ceva. Micut, frumos, simplu si bun.

Asa, sa revenim la ce ma intereseaza. Unde gasesc o antena externa pentru el? Am fost la Orange in Brasov si nu au deloc, nici macar pe comanda. Pe alte site-uri de anunturi, gasisem ceva mai demult, dar acum nu mai are nimeni.

So … daca stiti ceva, dati-mi un semn. 🙂

IMG_1659panou-administrare-e587-modem

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer