Iarna ne-a luat pe nepregatite (din nou)

ninge-in-brasov-2012Ieri, am auzit o știre interesantă. Inspectorul Mihai Gabinat (șef Drumuri Naționale SPR Suceava) a declarat pentru postul Antena3 că iarna i-a luat din nou pe nepregătite.

“Se pare că iarna ne-a luat, din nou, pe nepregătite. Pe DN2, între localităţile Ratoş şi Siret s-a creat un blocaj din cauza zăpezii adunate pe carosabil de vântul foarte puternic, s-a intervenit cu 4 echipaje de poliţie, care au oprit traficul greu dinspre Siret spre Suceava”, au declarat poliţiştii veniţi la faţa locului.

Cum adică pe nepregătite ? Suntem în luna decembrie nu în august. Înțeleg daca ningea și totul se întâmpla la începutul lunii octombrie, nu acuma + că nu ne-am născut ieri și gata am văzut pentru prima oară zăpada. Povestea se repetă an de an, de foarte mult timp încoace.

Ce nu mai înteleg eu, este: “s-a intervenit cu 4 echipaje de politie”. CA SĂ CE ? De ce nu s-a intervenit cu 4 autospeciale de dezăpezire, sare, nisip, etc ..?

În fine, trecând peste asta, ieri mi-am montat și eu cauciucurile de iarna “că să fiu în rândul lumii”. Nu de alta dar mai am drumuri prin țara și prevăd că mă oprește RAR-u că n-am fulgu și M+S pe ele. Probleme n-am avut niciodata din cauza cauciucurile. Până anul trecut când s-a dat legea, aveam doar pe față cauciucuri de iarnă și uite că am făcut sute și mii de kilometrii fără probleme.

Pentru că astăzi vine Moș Nicolae și știu ca ați fost destul de cuminți, vă ofer ocazia de a primi un voucher în valoare de 100 lei la cumpărarea a 4 anvelope de iarnă sau de vară de pe site-ul ityres.ro.
Dacă vreți să faceți o comandă, lăsați un comentariu la acest articol și vă trimit codul de reducere pe email. Primul venit, primul servit.

PS: În Brașov ninge de câteva ore iar până dimineața sigur se depune ceva.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer