Magazin online de anvelope – iTyres.ro

ityres-1Săptămâna trecută s-a lansat la Brașov un nou magazin online care se ocupă cu comercializarea cauciucurilor. Noua afacere a fost lansata intr-un mod cu totul special. Bloggerii brasoveni au fost invitati la o bere (respectiv suc) intr-un local din oras, unde li s-a prezentat afacerea pusa de un tanar in varsta de 26 de ani (daca mai tin eu bine minte).

Magazinul il puteti gasi la adresa ityres.ro, fiind printre cele mai mari magazine online de cauciucuri din tara. Uitandu-ma putin peste preturi, pot spune ca sunt destul de bune.

Ce mi-a placut la acest magazin ? Pai, primul lucru care mi-a sarit in ochi a fost transportul gratuit in orice oras din tara. Asta inseamna din start o reducere de cel putin 50-60 lei la o comanda.
Al doilea lucru a fost simplitatea site-ului si diversitatea produselor.

Pe langa asta, am pentru voi 10 vouchere in valoare de 25 lei pentru orice comanda facuta pe site-ul ityres.ro . Asa ca, primele 10 persoane care lasa un comentariu la acest articol si doresc sa achizitioneze in perioada imediat urmatoare cauciucuri de pe site-ul mai sus mentionat vor primi prin email codul de reducere.

Drive safe.

25 comments On Magazin online de anvelope – iTyres.ro

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer