Maine, lansarea postului Digi24 Brasov

Digi24 Brasov va fi o televiziune de stiri cu informatii si relatari cat mai concrete si echidistante, fara avea emisiuni de divertisment, cancan si scandal.
Primul jurnal de stiri va putea fi urmarit luni, 17.12.2012 incepand cu orele 19:00 si va fi prezentat de Luiza Costan.

In timpul zilei puteti urmari 4 jurnale de stiri la postul Digi24 Brasov: unul la ora 13:00. altul la 16:30, jurnalul principal va putea fi urmarit la 18:30 si va dura 30 de minute, iar ultimul jurnal va fi la 21:00 si va cuprinde inregistrari din toate celelalte jurnale din timpul zilei.

Tiberiu, producatorul general al statiei locale de la Brasov: “In principiu Digi24 Brasov o sa insemne o emisie de 24/24 cu un program de stiri, emisiuni si un program de tip infotex. Postul va fi receptionat in toata tara in format HD. Vom avea emisiuni informative si rubrici utilitare, o emisiune de turism, cultura si sport, un program despre piata muncii si recrutare iar in weekend-uri vom avea transmisiuni sportive in direct, meciuri in care sunt implicate echipele brasovene: fotbal, hochei, handbal. Suntem aproape 30 de oameni, printre care si tineri care abia au terminat facultatea. Avem atitudine si obiectivul ca putem sa reprezentam si schimbam putin piata media din Brasov. “

Digi24 Brasov nu o sa fie doar o statie locala ci o statie regionala. Ca si zona de acoperire a subiectelor va cuprinde judetele: Brasov, Sibiu, Covasna si Harghita.

Pe langa programele de stiri, vor mai exista si emisiuni importante, precum: “Divizia Locala” prezentata de Adrian Susanu in fiecare luni de la ora 20:00, “Turist acasa” va putea fi vizionata in fiecare marti de la ora 20:00. Emisiunea va fi prezentata de Madalina Zamfir.

“Prin intermediul acestei emisiuni, vrem sa facem cunoscute, locuri mai putin stiute si cunoscute din Brasov pe langa care probabil treceti in fiecare zi dar nu le acordati atentie. Vrem sa va facem cunoscuti oameni din Brasov care au ceva de spus sau de povestit si nu in ultimul rand evenimentele ce vor avea loc avea. “

Pe langa aceste emisiuni de sport si de turism, vor mai fi si emisiuni serioase cu oameni la fel de seriosi. In fiecare zi, de luni pana vineri de la ora 19:00 puteti urmari la Digi24 Brasov emisiunea “Vocile Brasovului” prezentata de Mircea Vălean. O alta emisiune importanta si in aceelasi timp serioasa va fi “Recrutat in Brasov” prezentata de Laurentiu Țiței. In cadrul ei se va discuta despre piata fortei de munca din oras.

Mai jos aveti cateva poze de la conferinta de presa de vineri de la Digi24 Brasov:

IMG_1532IMG_1526IMG_1522ECHIPA DIGI24 (2)

IMG_8514IMG_9149

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer