Merita noul IPad cumparat ?

Dupa aproape 2 luni de la lansarea tabletei IPad3, cei mai multi utilizatori de tablete Apple s-au lovit de o mare dilema: merita cumparat noul IPad ?

Pe partea de hardware, cea mai mare imbunatatire ar fi procesorul Apple A5x Dual-Core de 1.5GHz. Noul chipset include o placa grafica quad-core ca si pe Playstation Vita.

Display-ul are aceeasi marime ca pe IPad2 adica de 9,7 inci. Noul IPad are intr-adevar Retina Display. Ecran vine cu o rezolutie de 2048×1536, cu o densitate de 264 ppi fata de 1024×768 si 132 ppi cat are IPad2. Rezultatul este unul evident, culori vii, text mai clar si posibilitate de a urmari filme Full HD (1080p).

Camera foto a fost si ea inlocuita. Noua camera este de 5MP cu autofocus si posibilitate de a filma Full HD.

Design-ul are ramas aproape neschimbat. Daca v-ati jucat cu IPad2 nu veti sesiza dimensiunile.

Din punct de vedere al conectivitatii, noua tableta vine cu Bluetooth v4.0 . Pe langa sistemul Bluetooth vine si cu o conectivitate pentru retele 4G. In Romania nu exista momentan retele 4G, ele vor fi implementate in urmatorii cativa ani.

Cu privire la sistemul de operare, acum cateva zile a aparut iOS 5.1.1 care ar rezolva niste buguri la schimbarea retelei pe EDGE si 3G.

Acum o sa ma intrebati de ce am scris articolul, s-au de ce l-am scris atat de tarziu. Pot doar sa va spun ca m-am jucat aproape o saptamana pe noul IPad si am ramas placut impresionat de calitatile lui. Nu stiu ce sa zic cand vine vorba de cumpararea noului IPad. Daca aveti IPad 2 in niciun caz nu merita noua investitie. Nu veti sesiza noile imbunatatiri prea mult, singura vizibila ar fi display-ul.

Noul IPad

Tastatura tableta pentru Android si iOS este ideala pentru calatorii, editare de documente sau pentru clipele petrecute pe Skype si messenger cu cei dragi.
Oricata grija ati avea de tableta dvs, o husa iPad este ideala pentru transportul si protectia tabletei dvs.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer