Neatentia la volan se plateste

Vinerea ce tocmai a trecut era sa se termine destul de prost. Ma intorceam din oras si stateam cuminte (macar o data in viata) in coloana, pentru a intra in giratoriul de la Onix (foto), eu coborand de la Ceasul Rau catre Tractorul pe 13 Decembrie. In fata mea vreo 6 masini pana in giratoriu. Acord prioritate la trecerea de pietoni si avansez 20-30 de cm. In momentul in care am atins frana, buff ceva in spate. Deja aveam in minte imaginea cu spatele “mutilat”. Ma dau jos, ma uit rapid si ii fac semn soferului care i-a placut foarte mult de fundul masinii mele, sa opreasca mai incolo, ca sa nu incurcam de tot circulatia.

Nu stiu cum, prin ce fenomen, am reusit sa ma inteleg cu un UNGUR ! Bine, ca vorbeam mai mult prin semne era partea a doua.
Daune: eu aveam carligul de remorcare putin ridicat, astfel incat sa nu mai pot deschide usile de la portbagaj, iar el (Mini Cooper) suportul de numar rupt, grila din fata, si masca zgariata.

In 10 minute eu mi-am rezolvat problema la un service. Norocul cel mare a fost ca nu a indoit si lonjeroanele altfel sigur ajungeam la politie. (avea asigurare la Carpatica, nu avea foi de amiabila si ma punea sa imi sun broker-ul de la asigurari sa vina unde eram, de ce? nu stiu).

logan-accident

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer