Noul Windows 10 va fi lansat pe 29 iulie 2015

Dupa zvonurile din ultima perioada, cei de la Microsoft au anuntat oficial data la care va avea loc lansarea noului Windows 10. Compania incearca de la bun inceput sa faca totul sa mearga ca la carte mai ales ca au avut experiente neplacute cu Windows 8.
Noul sistem de operare ar trebui sa le ofere un avant, deoarece vanzarile din ultima perioada a calculatoarelor si a tabletelor a scazut considerabil din cauza telefoanelor inteligente (smartphone-urilor).

Windows 10 vine si cu un asistent virtual numit Cortana care poate efectua diferite sarcini precum: stabilirea unei intalniri folosind comanda vocala sau avertizarea utilizatorului.
In vechiul sistem al celor de la Microsoft, a lipsit bara de start, insa acum ea va reveni.

Tot in noul Windows, Microsoft aduce o schimbare majora si la browser-ul de internet, acesta numindu-se Microsoft Edge, care inlocuieste vechiul Internet Explorer. Microsoft Edge promite sa ofere o viteza mai buna la incarcarea paginilor de internet, posibilitatea de a elimina reclamele sau alte elemente din paginile pe care le vizitati dar si o utilizare mai usoara prin adaugarea unui meniu numit Hub in care veti gasi istoricul de navigare, descarcarile curente, preferintele sau lista de lectura.

Noul Windows este asteptat de foarte multi utilizatori, insa abia dupa lansare vom putea sa-l testam si sa ne spunem parerea despre cum si cat de bun este.

windows 10 lansarea oficiala pe 29 iulie 2015

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer