O noua retea sociala – Minds.com

A aparut o noua retea de socializare, Minds.com care ar fi sustinuta de hackerii de la Anonymous. Noua retea promite sa depaseasca ca numar de utilizatori Facebook-ul sau orice alta retea de socializare.

minds.com
Pe scurt: site-ul este minds.com si promite confidentialitate asupra datelor introduse inclusiv transparenta asupra postarilor. Este la fel ca Facebook-ul, utilizatorii pot posta mesaje sau imagini si videoclipuri iar ceilalti pot comenta sau promova ce ai postat tu. Insa noua retea vine cu ceva in plus fata de restul retelelor: promit ca nu vor vinde datele utilizatorilor si in plus secretizeaza mesajele astfel incat ele sa nu poata fi citite de advertiseri sau institutii guvernamentale.

In plus, poti sa fi recompensat daca comentezi la postarile prietenilor. Punctele primite le poti folosi ca sa-ti promovezi mesajele tale.

Reteaua a fost lansata atat in varianta desktop (Windows, OSX) cat si pentru mobile (iOS si Android).

newsfeed minds.com

1 comments On O noua retea sociala – Minds.com

  • Ca sa depaseasca Facebook sau celelalte retele sociale ar trebui sa aibe in spate cateva miliarde de $ de bagat in publicitate iar ca sa creasca treptat …i-ar trebui cativa ani …SI sa se roage ca Facebook-ul sa fie intr-un impas foarte mare 🙂

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer