Ora de vara in Romania

 

In mai putin de 3 ore, Romania va trece la ora oficiala de vara. Pana sa ajungem in era tehnologiei, reglam ceasurile manual, ori inainte cu o seara ori in dimineata urmatoare. De cativa ani incoace, nu am mai reglat ceasurile, majoritatea fiind capabile sa-si schimbe automat ora. Insa la unele aparate, precum telefoanele mobile, modificarea nu va avea loc, fiind vorba de bug-uri in sistemele de operare. Cel mai bun exemplu este la sistemul de operare iOS. Dupa cum stiti, IPhone-ul a mai avut probleme si in trecut cu setarea automata a orei, insa trecand inca un an iar versiunea de iOS ajungand la 5.1 speram ca in aceasta noapte schimbarea sa aiba loc automat, chiar daca maine unii dintre noi nu au treburi sau intalniri importante.

Pe scurt: In Romania, ora se va schimba in aceasta noapte (25 martie) cand toate ceasurile vor fi date cu o ora inainte, ora 3 va deveni ora 4.

Cautati un aparat foto rezistent si in acelasi timp subacvatic ? Atunci, sigur acest aparat foto 3D va va satisface. Fotografii amatori pot incerca aparatele foto din gama DSLR entry level.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer