Prima sesiune, primul examen …

DSC06629Oficial sunt in sesiune, neoficial in vacanta. Am incercat sa ma uit peste cursurile la care o sa am examene in zilele ce urmeaza, insa nu am reusit sa citesc mai mult de 5 randuri in 2 zile. Sper doar ca prima sesiune din viata mea sa se termine cu bine si cu cat mai putine restante. (de preferat, niciuna). Sesiunea de colocvii s-a terminat cu bine, vineri avand ultimul examen la engleza pe care-l iau fara probleme (sper).

Sincer, te simti mult mai bine cand inveti si stii la examene, pacat insa ca nu prea am chef (lene-ai mare) … De astazi ma apuc de citit si invatat. De acum incolo vin examenele problema, la care ma gandesc cu mare teama daca o sa le iau acum sau la vara. Ba chiar mi-am amanat un drum la Bucuresti din cauza lor.

Stiti vorba aia cu “porcul nu se ingrasa in ajun ?” Eu totusi incerc Smile. De ieri, m-am apucat sa invat la analiza matematica, ca deh .. daca scap de asta, sesiunea e ca si terminata si nu vreau nota 10, ci doar un amarat de 5.

Astazi am primul examen dintr-o serie de 4. Nu-mi fac probleme, sunt chestii elementare si total neinteresante, la un curs numit “utilizarea calculatorului si a internetului … “ Asta e, il dau si am scapat.

PS: la Brasov ninge ca-n povesti Smile
PS2: IPhone-ul meu iar a ajuns in service la Orange …

Ninge in Brasov

2 comments On Prima sesiune, primul examen …

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer