RDS&RCS a lansat astazi Digi Storage

In cursul acestei zile, compania RCS&RDS a anuntat lansarea unui nou serviciu de stocare in cloud. Mai exact, este vorba de Digi Storage, care permite oricarui utilizator sa stocheze informatii si documente in cloud si sa le poata accesa de oriunde si oricand. In plus, preturile sunt modice, iar vitezele de incarcare si descarcare sunt foarte rapide in aproape toate retelele.

Utilizatorii vor putea urca in cloud orice tip de fisiere: imagini, filme, videoclipuri, documente, etc insa ca sa le poata accesa vor avea nevoie de o conexiune la internet.

Poti accesa documentele tale oriunde dispui de conexiune la internet si de pe orice tip de dispozitiv: PC (Windows, Linux, MacOS X), Android sau iOS.

Abonamentele pentru Digi Storage pornesc de la pretul de 3 lei (TVA inclus) pe luna pentru 50 GB, 6 lei pentru 100GB si 9 lei pentru 150GB de spatiu.
Mai mult decat atat, utilizatorii care au abonamentele Gigabit: Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000, vor beneficia gratuit de 20 de GB stocare in pe Digi Storage.

Preturile mi se par putin cam mari in comparatie cu alte servicii de tip cloud din afara, dar avand in vedere ca vitezele de transfer sunt mari in reteaua RCS&RDS si acceptabile din alte retele, se compenseaza.

Eu raman tot la parerea mea: trebuia sa ofere 5GB de spatiu gratuit tuturor clientilor si nu doar celor care au fiberlink. De exemplu, eu am banda garantata, deci abonament business si poate chiar as fi vrut sa le testez noul serviciul. De-a lungul timpului am folosit multe servicii cu stocare in cloud: box.com, dropbox, orange cloud, one drive, google drive.

La ora actuala sunt foarte multumit de Orange Cloud si Dropbox.

20140411-211509.jpg

1 comments On RDS&RCS a lansat astazi Digi Storage

  • Ar fi o greseala sa permita fisiere ce nu sunt create autorul ce face upload, persoanal eu as oferi suport doar celor care au fisiere .txt .doc si poze mai mult nu… ma indoiesc ca face lumea filme, compune muzica…
    Insa sper ca va fi supravegheat upload-ul ca altfel e… aiurea rau.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer