Review Webstock 2012

Cum am spus si intr-un articol anterior, vineri am participat la Webstock 2012. Evenimentul a avut loc in Bucuresti la hotel JW Marriott Grand.
Webstock este cea mai importanta conferinta despre Social Media din Romania. Anul acesta, evenimentul a ajuns la cea de-a cincea editie. Sper ca traditia sa continue si sa nu se opreasca aici.

La evenimentul de vineri din Bucuresti au participat peste 600 de persoane printre care: bloggeri, reprezentanti ai unor companii, oameni din media, etc …

Inainte de inceperea evenimentului propriu-zis, am vizitat standurile partenerilor: HP, Bitdefender, Doncafe, Vodafone, Huawei si Staropramen.

Inspired to inspire este prima sesiune a evenimentului unde, Cristian Gog ne povesteste despre viata lui si ne prezinta un numar de iluzionism.

Urmatorul blogger a fost ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris. Ne-a vorbit despre cum si-a inceput el activitatea de blogger si ne-a prezentat, pe scurt cele mai importante lucruri din era Social Media.

Angus Slater, Chief Marketing Officer la Vodafone România a urcat si el pe scena de la Webstock 2012. A vorbit despre activitatea firmei in online si despre relatia cu bloggerii.

Manafu ne-a explicat cum a fost placut impresionat de relatia cu cititorii cand a publicat articolul “Scrisoare deschisă către cititorii mei”.

New Trends in Social Media si Tehnologia este cea de-a doua sesiune de la Webstock 2012.

A doua sesiune a inceput cu Madalina Uceanu – Career Advisor, care ne-a prezentat niste cifre din online precum: salarii in social media, statistici de pe Linkedin, joburi din social media, etc …

A urmat apoi, ofertele de la Vodafone pentru developeri, prezentate de Dragos Chivu. Pe langa oferte, ne-a mai spus si despre promovarea aplicatiei devoloperului in 4 pasi: promovare, distributie, preinstalare si monetizare.

Mike de la Doza de Has ne-a marturisit ca nu se asteapta sa aiba un succes atat de mare cu emisiunea lui. Pe langa asta are deja multi fani iar clipurile lui au ajuns sa depaseasca 200.000 de vizualizari pe YouTube.

Vali Petcu ne-a prezentat cateva strategii in social media si a vorbit despre anumite campanii care nu au avut efectul dorit in online. Prezentarea lui o puteti gasi aici.

In finalul sesiunii a fost invitat Eduard Novak. A vorbit despre viata lui, despre micile intamplari din timpul concursurilor dar si despre cat de greu este sa castigi o medalie de aur.

O mica pauza de masa, iar mai apoi a trebuit sa aleg intre 3 sesiuni: Pro Blogging, Social Media Professionals si Mobile Trends. Normal, am ales Pro Blogging.

Dupa finalul sesiunii de Pro Blogging a urmat Gala Webstock Awards, unde s-au dat 36 de premii. Au fost premiate cele mai bune si originale idei. Pe scena au urcat bloggeri, agentii si companii care au participat la concursul desfasurat de Webstock.

As vrea sa adaug mai multe, insa timpul nu ma lasa. In concluzie, mi-a parut bine ca am ajuns la acest eveniment, am invatat destule si sper sa le pun in practica cat mai repede posibil (de maine). Smile

Asa cum v-am obisnuit, mai jos gasiti cateva poze de la evenimentul desfasurat vineri, Webstock 2012:

IMG_1221IMG_1239IMG_1209IMG_1210IMG_1212IMG_1241IMG_1222IMG_1231

IMG_1233IMG_1249IMG_1242

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer