Social Media Summit 2018 – Bucuresti

Rețelele sociale înseamnă trăirea unor experiențe. Social Media este despre transparență, încredere, autenticitate, expunere. Să fii activ în acest mediu înseamnă să fii transparent și să dai ceva înapoi comunității. Vino să afli care sunt strategiile eficiente de promovare prin rețelele sociale!
Evenimentul va reuni pentru cateva ore la Bucuresti bloggeri, specialisti in online si reprezentanti ai unor firme renumite. Daca vrei sa fi la curent cu noile tendinte din 2018, atunci nu mai astepta si inscrie-te acum.

Evenimentul se va desfășura în acest an pe 28 februarie în ARCUB Gabroveni din București.

Tot in cadrul evenimentului se va lansa si editia a doua a Digital Report, care reunește informații despre cele mai importante agenții de digital din România, tendințe și evoluții ale pieței de digital, liste cu cele mai relevante nume din blogosfera românească, clasificate în funcție de domeniile pe care le acoperă, top cei mai urmăriți vloggeri, top conturi de Instagram, precum și top bloggeri cu care au colaborat agențiile și top agenții cu care au colaborat bloggerii în 2017.

 

DigitalReport 2018
DigitalReport 2018

Dacă reprezinți o companie sau ești persoana fizică, participarea la eveniment este 90 euro + TVA. Pentru înscriere, te invit să completezi formularul din cadrul paginii. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer