Un inconstient de la Urgent Curier

Sambata, v-am povestit despre pietonul batut si injurat de pe trecerea de pietoni de pe strada Harmanului, astazi citesc pe PrinBrasov o alta intamplare nefericita cu un sofer angajat la Urgent Curier Brasov.

Intreaga poveste o puteti citi aici

Azi, 21 august 2012, prietena mea și cu mine am fost la câțiva centimetri de a fi loviți de un șofer de la URGENT CURIER care conducea o dubă albastră cu numărul de înmatriculare BV 17 URG.

Trecând regulamentar dinspre str. De Mijloc spre str. Lungă – nu am alergat, nu m-am aruncat pe trecere – am observat cum dinspre Bartolomeu, pe banda a doua, venea tare o dubă albastră de la URGENT CURIER, cu numărul de înmatriculare BV 17 URG. Șoferul n-a avut absolut nicio intenție de a opri și noroc că am tras-o pe prietena mea tare în spate că altfel sigur se întâmpla o tragedie. Din mișcarea respectivă, i-am lovit partea laterală a dubei cu palma, moment în care șoferul a frânat în mijlocul străzii la câțiva metri după trecere, probabil iritat că i-am stat în cale și a coborât din dubă cu alți doi indivizi ca să mă ia la rost pentru că am îndrăznit să reacționez la cele întâmplate. M-au înjurat ca la ușa cortului, de parcă eu eram de vină cu ceva, ba chiar mai mult, unul din ei a sărit la bătaie. Dată fiind situația respectivă, n-am vrut să intru în conflict cu indivizii din dubă și m-am retras pe trotuar. Cei care asistaseră la fază, câțiva bicicliști care urcau pe strada Lungă, oamenii care erau la geamurile caselor și la magazinul din zonă dar și șoferii care opriseră mi-au dat dreptate.

1 comments On Un inconstient de la Urgent Curier

  • Internetul ar fi bine sa fie plin de povesti de groaza despre posta romana dezastruoasa! Este inadmisibil ce se intimpla, nici nu vorbim de cit de nervosi/stresati sint functionarii sau cit de prost crescuti: sint niste hoti! Ziceti ca firmele de curierat nu sint sigure? De ce? Posta e mai sigura? Cum ramine cu pachetele care nu ajung niciodata la destinatar ptr ca este furat continutul – vezi parfum!!! cum vad o eticheta din strainatate cum fura! Pachetele nu mai ajung la destinatie, nici nu mai vorbim de bani trimisi; unii, in naivitatea lor au trimis bani prin posta in Romania, n-au ajuns niciodata la destinatie! Habar n-am cum puteti sa suportati posta, este jalnica, nici in 50 de ani n-o sa fie civilizata!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer