Valoarea norocului in viata noastra

pokerNe gândim adesea la noroc. Oare norocul ni-l dă cineva sau îl facem cu mâna noastră ? Zic, să răspundem pe rând la această întrebare.

Cine ne poate da norocul şi nu orice fel de noroc ci unul mare de tot ! Încercam să jucăm la LOTO. Ne gândim la cele mai bune combinaţii: ziua de naştere, ziua căsătoriei, ziua copilului, numărul preferat, etc.. astfel încât câştigul să fie asigurat. Cumpărăm nu un bilet ci cât mai multe, dacă se poate să lăsăm toate economiile acolo, în speranţa câştigului potului cel mare. Jucăm o dată, de două ori, de multe ori, uneori toată viaţa cu speranţa că într-o zi norocul ne va surâde şi vom recupera măcar banii investiţi.

Dacă tot stăm şi aşteptăm câştigul de la LOTO, zic să mai facem ceva: ori jucăm la aparate (păcănele) ori la poker. Facem rost de bani, alţii decât cei investiţi la LOTO, eventual facem şi nişte împrumuturi şi aşteptăm câştigul de la aparatele cu fructe. În prima fază este distractiv, câştigul pica din când în când cât să-l poţi reinvesti în acelaşi aparat, timpul trece … şi uite aşa observi că iar n-ai avut noroc. Te gândeşti urgent la o soluţie. Încercam şi cu poker-ul.

La acest joc nu poţi să începi oricum, îţi trebuie nişte sfaturi şi o ducumentare în prealabil. Primele reguli le putem citi pe site-ul Partypoker unde ne iniţiem în arta poker-ului şi aflăm toate noţiunile de care vom avea nevoie la joc. Dacă nici aici norocul nu-ţi surâde, atunci poţi să începi să te rogi mai mult la Dumnezeu, care să-ţi dea eventual un noroc atât de mare încât să nu-l poţi duce.

Acum să discutăm şi despre cum ne putem face norocul cu mâna noastră şi dacă nu cu mâna, atunci cu capul. Mai întâi, învăţăm, ne alegem un domeniu de activitate în care să profesăm, iar mai apoi aşteptăm (din nou) să ne surâdă norocul. În aşteptarea norocului putem face şi ceva concret: să învăţăm din greşelile altora sau din propriile greşeli; să fim mai responsabili în acţiunile noastre; să fim încrezători în noi înşine şi perseverenţi astfel încât să nu ne dăm bătuţi în cazul unui eşec neprevăzut.

În final trebuie să recunoaştem că şi norocul face parte din viaţa noastră. Uneori norocul poate să vină sau nu.

Să fim optimisti.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer