Webstock 2012

webstock-2012 Webstock este cea mai mare conferinta despre social media din Romania care va reuni pentru o zi nume importante ale mediului online romanesc. Evenimentul, ajuns deja la a cincea editie, va avea loc pe 28 septembrie 2012 la Hotel J.W. Marriott din Bucuresti.
Ziua de 28 septembrie va aduce in prim plan cele mai noi si interesante teme din zona tehnologiei, blogging-ului dar si a retelelor sociale.

Webstock 2012 va începe cu două conferinţe succesive, ce îşi propun să aducă un mix al celor mai eficiente instrumente, strategii de promovare şi oportunităţi din social media, completate de informaţii de ultimă oră despre tehnologiile şi aplicaţiile din domeniu. A doua parte a conferinţei va include trei micro-evenimente derulate în paralel, ce vor aborda subiecte majore din online despre reţelele sociale, blogging şi viitorul tehnologiei.

Evenimentul va fi transmis şi anul acesta live pe Internet. Cei interesaţi să participe pot solicita o invitaţie gratuită, în limita locurilor disponibile, la adresa: www.webstock.ro

Pentru a fi la curent cu ştirile despre Webstock, urmăriţi atât site-ul www.webstock.ro, cât şi contul dedicat de pe Twitter (twitter.com/webstockro) sau pagina de Facebook (facebook.com/webstock).

Conferinta este organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone dar si cu ajutorul celor de la: Staropramen, Doncafe, HP si Bitdefender.

Ne vedem acolo 🙂

1 comments On Webstock 2012

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer