Webstock 2013

webstock-2013 Anul trecut am avut ocazia de a participa pentru prima data la Webstock 2012. Bineinteles ca mi-a placut si chiar vreau sa merg si anul acesta. La eveniment au fost prezenti peste 600 de persoane si peste 2000 au urmarit evenimentul live pe internet.

Organizat de Evensys in parteriat cu Vodafone, Webstock 2013 cuprinde intalniri interactive despre noile tendinte in social media, comunicare si promovare dar aduce in prim plan si noutati despre ultimele tehnologii din domeniu. In cadrul aceluiasi eveniment se desfasoara si Webstock Awards 2013, care trece in revista cele mai inedite si creative proiecte.

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul oficial.

 

Webstock 2013 se va desfasura in data de 27 septembrie la JW Marriott Grand Hotel Bucharest.

Mai jos gasiti si programul evenimentului:

9:00 – 13:30
CONFERINTE
In prima parte a zilei, cele doua sesiuni de conferinte vor oferi participantilor o reala sursa de inspiratie si motivatie, sfaturi pentru succesul in social media si oportunitatile actuale in industrie.

Sesiunea I
Sesiunea va prezenta pasii care trebuie parcursi pentru succesul in social media, experiente personale de succes si motivatie.

Sesiunea II
Despre importanta inovatiei, adaptarea la nou si modul de transformare al unor circumstante in oportunitati, veti afla in cea de-a doua sesiune.

14:30 – 18:00
MICRO-EVENIMENTE
Dupa-amiaza, participantii vor putea asista la una dintre cele trei sesiuni, desfasurate in paralel.

Sesiunea Blogging
Sesiunea va prezenta tactici eficiente de crestere si de creare a brandului personal, importanta continutului si cum se defineste succesul in blogging.

Sesiunea Communication
Vor fi aduse in prim plna cele mai bune practici de comunicare, sfaturi si idei pentru o promovare eficienta si crearea unor campanii de impact.

Sesiunea Mobile
Sesiunea ii va aduce in acelasi loc pe unii dintre cei mai buni dezvoltatori actuali de aplicatii mobile, care vor vorbi despre inovatiile tehnologice, monetizarea aplicatiilor mobile si resurse prezente pe plan local.

19:00 – 20:30
Webstock Awards
Gala Webstock Awards va decerna premiile celor mai creative si inedite campanii si campanii in social media din Romania, lansate in ultimul an.

PARTY
La sfarsitul zilei, Staropramen va invita la petrecerea organizata cu ocazia evenimentului.

Conferinta este organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone dar si cu ajutorul celor de la: StaropramenHP, Bitdefender si LG.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer