Ziua copilului

Chiar daca am crescut si ne-am maturizat, fiecare dintre noi a fost copil si a trecut prin aceea perioada a vietii numita copilarie, cand joaca era pe primul loc in fiecare zi. Astazi, sigur nu o sa mai primesc cadouri dar si de le-as primi, nu o sa ma mai bucur la fel ca atunci cand eram mic si le asteptam cu nerabdare.

Normal, am crescut, am dat de greutatile vietii, de griji si de probleme, iar acele amintiri din copilarie le-am lasat undeva inchise in sufletul si in mintea noastra.

Sincer, in timp ce scriam acest articol, mi-ar fi placut ca macar pentru o zi, sa mai fiu acel baietel cret si blond, inocent si “cuminte” de alta data care statea mai tot timpul p’afara, jucand fotbal, ascunselea, tragand cu cornete prin balcoanele vecinilor si furand cirese la 10 seara.

S-a dus vremea cand, inainte de culcare ma gandeam ce prostii sa mai fac a doua zi impreuna cu prietenii din cartier. Toti am fost mici, fara griji dar un lucru sa nu uitam: toata acea perioada ne-a maturizat pe multi dintre noi.

LA MULTI ANI, copilului din tine !

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer