tehnocultura.ro – pentru cei ce vor tehnologie si stiinta la un loc

Manu a mutat o parte (380) din articolele de pe obisnuit.eu pe tehnocultura.ro, unde scrie despre inventii, inovatii, explicatii stiintifice, techart si despre cum tehnologia ne influenteaza in general cultura.

Din cate se pare, el are planuri mari cu acest blog pe care tine sa il numeasca un blog adevarat de tehnologie, in comparatie cu cele de smartphoneuri care au articole de umplutura (gen “Apple are un icon mai mare pe display”) si nu reusesc sa explice cititorilor importanta acelor obiecte in viata lor.

O parte din articolele lui explica stiintific fenomene din jurul nostru, o alta parte prezinta inovatii sau inventii in lumea tehnologiei si, in rest, el tine sa aduca in atentia noastra conceptul techart, adica folosirea tehnologiei in arta.

El nu a ales tehnocultura.ro la intamplare, ci a vrut ca blogul lui sa transmita ideea ca tehnologia are o influenta mare in cultura noastra si ca suntem datori noua insine sa stim cum functioneaza lucrurile din jurul nostru. Unele informatii sunt noi pentru multi, cum ar fi de exemplu faptul ca Soarele este alb sau ca poti folosi inductia electromagnetica sa levitezi obiecte.

Cu toate ca exista si alte publicatii online pe aceste subiecte gen Tehnica si Stiinta, Decopera.ro sau Scientia, Manu vrea sa aduca un suflu nou acestui domeniu si sa prezinte materiale atent selectate. Calitatea conteaza, nu cantitatea, desi are cel putin un articol nou in fiecare zi.

Ca Manu va reusi sa puna pe harta online-ului romanesc tehnocultura.ro ramane de vazut. Mergi pe blogul lui si zi-mi cum ti se pare.

4 comments On tehnocultura.ro – pentru cei ce vor tehnologie si stiinta la un loc

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer